Stephanus Masszázs

A masszázs kezelések általános javallatai

A masszázs kezelések általános ellenjavallatai

(ezekben az esetekben NEM végzek kezelést!)

Beleegyező nyilatkozat a kezeléshez

A kezelések alkalmával a kezelésben résztvevők részéről egy beleegyező nyilatkozat aláírása szükséges. Ezt a dokumentumot helyszínen biztosítom, ott kell aláírni. A nyilatkozat tartalma az alábbi.

Név, Születési hely és idő, Anyja neve, Lakcím

1. Részletes szóbeli és írásbeli tájékoztatást megkaptam, azt gondosan meghallgattam, áttanulmányoztam és megértettem.

2. Tájékoztattak a kezelés ellenjavallatairól és a lehetséges következményekről.

3. A kezeléssel kapcsolatos kérdéseimre kimerítő választ kaptam.

4. Felvilágosítottak a kezelés előnyeiről és esetleges hátrányairól.

5. Megismertem a kezeléssel kapcsolatos kockázat fogalmát.

6. A fenti tények gondos mérlegelése után arra a következtetésre jutottam, hogy a kezelés elvégzésére felkérem Dr. Ferenczi István-t.

7. Lehetőség van előre időpontot foglalni, de a csúszások elkerülése érdekében a megbeszélt kezelési idő megkezdése előtt 5 perccel vagy pontosan a megbeszélt időben kérem a megjelenést. A kezelési időt percre pontosan tartom, beleszámítva az elhelyezkedést is. Lemondási lehetőség 24 órával a kezelés időpontja előtt lehetséges, ilyen esetben átrakható egy másik időpontra vagy a kifizetett alkalmat visszafizetjük. Amennyiben a megbeszélt időpontban a vendég nem jelenik meg, és elfelejtette lemondani az alkalmat a kezelést megelőző napon, ebben az esetben a befizetett összeget nem áll módomban visszafizetni. Lehetőség van azonban arra, hogy egy másik személy vegye igénybe a foglalt időpontban a kezelést.

8. A beavatkozással kapcsolatban több kérdésem nincs.

9. Kijelentem, hogy az általam megrendelt kezelés összegén felül kártérítési igényt nem támasztok. Kivéve, ha olyan kár ér, ami szándékos károkozásnak minősül velem szemben. Tudomásul veszem, hogy ennek bizonyítása minden vitás esetben engem terhel.

10. Ezen nyilatkozatomat belátási képességem teljes tudatában, szabad akaratomból tettem, elolvasás után, mint akaratommal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag, saját kezűleg írtam alá.

11. Tudomásul veszem, hogy a kezelés alatt készített feljegyzések bizalmasak, s ezen adatokat a kezelő nem oszthatja meg harmadik féllel írásos beleegyezésem nélkül. Ez alól kivételt képeznek a törvényi szabályozásban rögzített esetek (pl. jogi eljárások esetén).

vissza

Kapcsolat

2643 Diósjenő, Szabadság út 62.
+36 (20) 5850 417

Foglalási időpontok

Kedd
07:00 - 09:00 és 19:00 – 20:00
Szerda
07:00 - 09:00 és 19:00 – 20:00
Csütörtök
17:00 – 20:00
Péntek
07:00 - 09:00 és 17:00 – 20:00
Szombat
09:00 – 18:00
A bejelentkezés lemondását 24 órával a kezelést megelőzően szíveskedjen megtenni!